Πολιτική|02.10.2021 16:06

ΣΥΡΙΖΑ για μπαράζ παραιτήσεων στον ΕΟΔΥ: Όσους και να διώξει, ο Μητσοτάκης απέτυχε

Newsroom

Με μία ανακοίνωση όπου κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι απέτυχε, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ της παραιτήσεις από την ηγεσία του ΕΟΔΥ των Παναγιώτη Αρκουμανέα και Χρήστου Κουρούση.


Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «καρατόμηση» των επικεφαλής του οργανισμού αλλά και του υπουργείου υγείας και αναφέρει ότι η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο κ. Μητσοτάκης που ανά δυο μήνες πανηγυρίζει για την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας, μέσα σε ενάμισι μήνα καρατόμησε όλους όσους τη διαχειρίστηκαν με τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα. Μετά τους υπουργούς Υγείας, τώρα σειρά πήραν και ο επικεφαλής των διπλών βιβλίων καταγραφών και του μπάχαλου του ΕΟΔΥ. 

Το μόνο που αφήνουν πίσω τους είναι την πανδημία εκτός ελέγχου, με τη χώρα μας να είναι τρίτη σε  θανάτους ανά 100.000 πολίτες στην ΕΕ εδώ και ένα μήνα, την απαξίωση των επιστημόνων που ετοιμάζονται να πάρουν σειρά και αυτοί ως αποδιοπομπαίοι τράγοι, την παταγώδη αποτυχία στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και μια κοινωνία βαθιά διχασμένη, μήπως και κρυφτούν οι ευθύνες τους. Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει».

Όλες οι ειδήσεις

Προκαλεί η Τουρκία για να «ακούει» η Γαλλία: Ανακοίνωση - παραλήρημα για Ανατολική Μεσόγειο

Μαύρα μαντάτα φέρνει η απογραφή πληθυσμού: Μείωση έως 500.000 σε μόνιμους κατοίκους

Παπαδόπουλος για σεισμό: Ενεργοποιήθηκε τμήμα ρήγματος στη Θήβα

Σεισμός: Αυτά είναι τα σημαντικότερα ρήγματα στην Ελλάδα

Σπάρταθλο: 39χρονος αστυνομικός από το Αγρίνιο και πρώην πυγμάχος έγραψε ιστορία ως νέος Κούρος

Καταγγελία - σοκ: Βιασμός 31χρονης από ληστές μπροστά στα παιδιά της στο Καματερό

Παναγιώτης ΑρκουμανέαςΝέα ΔημοκρατίαΣΥΡΙΖΑπαραιτήσειςΚορονοϊόςπανδημίαΕΟΔΥ