Πολιτική|03.10.2021 15:04

Ηρώδου Αττικού: Φεύγει ο φραγμός με «κλούβες» της ΕΛ.ΑΣ - Η ανάρτηση Μητσοτάκη

Newsroom

Αλλαγή σκηνικού στην Ηρώδου Αττικού, όπου εμπόδια στην κυκλοφορία και «κλούβες» των ΜΑΤ δημιουργούν φραγμό στην κίνηση των αυτοκινήτων αλλά των πολιτών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν η Νέα Δημοκρατία ήταν στην αντιπολίτευση είχε ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για αυτή την κατάσταση.

Πλέον, με ένα συμβολικό μήνυμα ανακοίνωσε την αλλαγή που έρχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Το μέτρο αφορά στην οδό Ηρώδου Αττικού, τον δρόμο που περνά μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, η οποία κλείνει πολύ συχνά με «κλούβες» της ΕΛ.ΑΣ. Το αποτέλεσμα είναι όσοι θέλουν να κινηθούν προς το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Παγκράτι, την Καισαριανή και άλλες γειτονικές περιοχές να πρέπει να κάνουν έναν μεγάλο κύκλο -κυρίως από το Πολεμικό Μουσείο ή και το Χίλτον.

Στην ανάρτησή του, ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι «η Αθήνα υποδέχεται το φθινόπωρο με κινήσεις που διευκολύνουν τη ζωή στην πόλη. Από αύριο ενεργοποιείται νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο. Με πρωτοβουλία μου, σε συνεννόηση με τον Δήμο, η οδός Ηρώδου Αττικού αποδίδεται στους Αθηναίους. Η διέλευση για τα οχήματα θα είναι πλέον ανεμπόδιστη, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια».

Όλες οι ειδήσεις

Τσελέντης για σεισμούς: Ποιες περιοχές ανησυχούν τους σεισμολόγους

Κορονοϊός: Το χάπι της Merck βουλιάζει τις μετοχές Moderna - Pfizer

Επίδομα παιδιού Α21 ΟΠΕΚΑ: Αυξήθηκαν δικαιούχοι και ποσά - Παραδείγματα

ΜΜΜ: Έπιασαν δουλειά οι μυστικοί επιβάτες - «κατάσκοποι» στην Αθήνα

Gordon Ramsey: Τι λέει στο Open η γιαγιά Κατίνα που βρήκε λύσσα το φαγητό του

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΗρώδου Αττικού