Πολιτική|06.10.2021 11:38

Δένδιας μετά τον θόρυβο για Μπογδάνο: Εκπροσωπώ την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Newsroom

Θέση για τα περί διαφοροποίησής του από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, πήρε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας στον απόηχο του «θερμού επεισοδίου» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που οδήγησε τον τελευταίο στην έξοδο από τη ΝΔ. 

«Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων», αναφέρει ο Νίκος Δένδιας και συμπληρώνει: «Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία. Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του και η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη».

T
T
T

Αιχμή Γεωργιάδη για Δένδια

Νωρίτερα, εμμέσως πλην σαφώς ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε αιχμή για τον υπουργό Εξωτερικών, που είχε το βράδυ της Τρίτης το «θερμό επεισόδιο» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. «Δεν μ' αρέσει, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος, να υποδύεται τον πρόεδρο της Ν.Δ.» τόνισε, με αφορμή την ερώτηση αν ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει ο κ. Μπογδάνος στην Κ.Ο. της ΝΔ στην περίπτωση που ζητήσει συγγνώμη. «Πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχουμε άλλο» πρόσθεσε.

Όλες οι ειδήσεις

Νέα μέτρα: Κανονικότητα για εμβολιασμένους - Lockdown για ανεμβολίαστους

Πλεύρης για νέα μέτρα σε ανεμβολίαστους: Δεν θα είναι πιο πιεστικά για μη εμβολιασμένους

Μπογδάνος: Έργα και ημέρες μέχρι τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία

Μπογδάνος - Επιμένει μετά τη διαγραφή: Είπα αλήθειες

Αυτή είναι επιστολή της Τουρκίας στον ΟΗΕ: «Η Ελλάδα δεν έχει δικαιώματα στα νησιά»

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΝίκος ΔένδιαςΚωνσταντίνος Μπογδάνος