Πολιτική|06.10.2021 15:10
Live streaming - Ανακοινώσεις Πλεύρη από το Υπουργείο Υγείας για τα νέα μέτρα
NewsroomΟ υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοινώνει στις 15:00 τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους. Όλες οι αλλαγές που αποφάσισε η κυβέρνηση προκειμένου οι πολίτες να απολαμβάνουν συνθήκες πιο κοντά στην κανονικότητα, ακόμα και σε περιοχές με lockdown και απαγόρευση κυκλοφορίας τα βράδια.
Οι ανακοινώσεις από τον Θανάση Πλεύρη
Η επιτροπή είναι το επιστημονικό όργανο που γνωμοδοτεί στην Πολιτεία και το σεβόμαστε, δήλωσε ο κ. Πλεύρης.
- Οι κόκκινες περιοχές θα έχουν το χαρακτηριστικό της ενημέρωσης της κατάστασης και δεν θα συνοδεύονται από επιπλέον μέτρα.
- Δεν υπάρχει πλέον μέτρο για απαγόρευση κυκλοφορίας για συγκεκριμένες ώρες
- Δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση
- Πλήρης ελευθερία πολιτών όπου υπάρχουν εμβολιασμένοι - Το μέτρο ξεκινά από την εστίαση για όλους τους χώρους για αμιγώς εμβολιασμένους.
Διαβάστε ακόμη
- Προ των πυλών το Εθνικό Απολυτήριο: Πότε έρχεται και τι αλλάζει στα Λύκεια - Δεν καταργούνται οι Πανελλαδικές
- Μνημείο προσβολής προς όλους το βίντεο του ΕΟΠΑΕ για την απεξάρτηση
- Αυστραλία: 13χρονος κολύμπησε 4 ώρες για να σώσει τη μητέρα και τα δύο αδέλφια του
- «Φταίει το GPS»: Τι απαντά ο μπασκετμπολίστας που συνελήφθη να οδηγεί στις γραμμές του τρένου