Πολιτική|10.10.2021 16:02

Κυριάκος Μητσοτάκης: Βόλτα με ποδήλατο στο Ακρωτήρι Χανίων

Newsroom

Μετά την πολιτική αντιπαράθεση που δόθηκε στη Βουλή για την ψήφιση της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να περάσει ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο στο σπίτι του στα Χανιά.

Αξιοποιώντας και τον καλοκαιρινό καιρό, αντίθετα με άλλες περιοχές που η κακοκαιρία «Αθηνά» έχει κάνει την εμφάνισή της, ο πρωθυπουργός το Σάββατο (09.10.2021) πήγε στο Μαράθι μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα, απολαμβάνοντας ένα ακόμη μπάνιο, ίσως το τελευταίο για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Και καθώς και σήμερα, Κυριακή (10.10.2021) ο καιρός στα Χανιά είναι καλοκαιρινός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να κάνει μία ποδηλατάδα στο Ακρωτήρι και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μονής Αγίας Τριάδας. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του Flashnews.gr, ο πρωθυπουργός, με πλήρη ποδηλατικό εξοπλισμό, φεύγει από το μοναστήρι, στην είσοδο του οποίου είχε έναν χαιρετισμό με τον Ηγούμενο, Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό.

Όλες οι ειδήσεις

Politico: Οι Ευρωπαίοι έδωσαν χρηματικά ανταλλάγματα στην Τουρκία για να επικυρώσει τη Συμφωνία του Παρισιού

Κηφισιά: Πυροβολισμοί στη Γέφυρα Καλυφτάκη με τραυματία

Πέτσας για πλημμύρες σε Εύβοια: Μην τις συνδέουμε με τα καμένα - Οι ζημιές είναι στη θάλασσα

Πλημμύρες Βόρεια Εύβοια: Δραματικές εικόνες και πάνω από 100 απεγκλωβισμοί – Έρχεται νέα επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες

Τουρκία: Ενώ ο Ερντογάν μιλά για ανάπτυξη - ρεκόρ, πολίτες μαζεύουν αποφάγια από τα σκουπίδια

ΧανιάΚρήτηποδήλατοΚυριάκος Μητσοτάκης