Πολιτική|10.10.2021 19:19

Πλημμύρες Βόρεια Εύβοια - Τριαντόπουλος: Έκτακτη επιχορήγηση 20 εκατ. ευρώ

Newsroom

Έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 20 εκατ. ευρώ για τις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν από τις πλημμύρες ανακοίνωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Αγία Άννα και καταγράφει τις καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Αθηνά. Παράλληλα τόνισε ότι τα αντιπλημμυρικά έργα συνεχίζονται.

«Η Πολιτεία θα είναι δίπλα στους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας και για την αποκατάσταση των ζημιών. Έχουμε ήδη εγκρίνει έκτακτη επιχορήγηση 20 εκατομμυρίων ευρώ», δήλωσε ο κ. Τριαντόπουλος.

Νωρίτερα ο κ. Τριαντόπουλος από τα Βασιλικά και το Ψαροπούλι δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή, με εντολή Πρωθυπουργού, βρεθήκαμε στη Β. Εύβοια και στο πεδίο με το δήμαρχο, αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες που άμεσα προχωρούν σε καθαρισμούς και τις πρώτες αποκαταστάσεις. Η στήριξη του κράτους -φυσικά- και θα συνεχιστεί για να καλυφθούν οι οποίες νέες ανάγκες, ενώ τα αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα συνεχίζονται».

Στη Βόρεια Εύβοια βρίσκεται και ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμος Κεδίκογλου.

Όλες οι ειδήσεις

Politico: Οι Ευρωπαίοι έδωσαν χρηματικά ανταλλάγματα στην Τουρκία για να επικυρώσει τη Συμφωνία του Παρισιού

Κηφισιά: Πυροβολισμοί στη Γέφυρα Καλυφτάκη με τραυματία

Πέτσας για πλημμύρες σε Εύβοια: Μην τις συνδέουμε με τα καμένα - Οι ζημιές είναι στη θάλασσα

Πλημμύρες Βόρεια Εύβοια: Δραματικές εικόνες και πάνω από 100 απεγκλωβισμοί – Έρχεται νέα επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες

Τουρκία: Ενώ ο Ερντογάν μιλά για ανάπτυξη - ρεκόρ, πολίτες μαζεύουν αποφάγια από τα σκουπίδια

πλημμύρεςΒόρεια ΕύβοιαΧρήστος ΤριαντόπουλοςΕύβοια