Τσίπρας για εξεταστική: Θα το αντέξει η ΝΔ;
NewsroomΜε μία ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας την κατάθεση πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη Λίστα Πέτσα και τις δημοσκοπήσεις.
Ο άρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε ότι σκοπός της εξεταστικής είναι «να διερευνηθούν όλες οι περιπτώσεις χειραγώγησης της κοινής γνώμης με σπατάλη δημοσίου χρήματος» και κατέληξε ότι «Η ΝΔ έχει την πλειοψηφία. Όμως θα το αντέξει;».
Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την εξεταστική
«Καταθέσαμε πρόταση Εξεταστικής Επιτροπής για να διερευνηθούν όλες οι περιπτώσεις χειραγώγησης της κοινής γνώμης με σπατάλη δημοσίου χρήματος. Από Λίστα Πέτσα ως εταιρείες δημοσκοπήσεων που ιδιοκτήτες χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο. Η ΝΔ έχει την πλειοψηφία. Όμως θα το αντέξει;».
Κρούσματα σήμερα: 2.383 κρούσματα, 41 θάνατοι, 331 διασωληνωμένοι
Γλυκά Νερά - Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο: Το θέατρο του Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία
Απόλυση εργαζόμενης γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ: «Έστησαν κλοπή» - Δικαιώθηκε στα δικαστήρια
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- Τα σενάρια για ανασχηματισμό, το αφήγημα της σταθερότητας και η απειλή της χαλαρής ψήφου
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Περιορίζονται οι βροχές από σήμερα - Ο καιρός τις επόμενες ώρες