Πολιτική|25.01.2019 10:22

Όλη η αλήθεια για τον τσακωμό Θεοδωράκη-Ψαριανού

Αντώνης Γκιόκας

Αυτό φαίνεται να συνέβη και στη µακροχρόνια σχέση του Γρηγόρη Ψαριανού µε τον Σταύρο Θεοδωράκη (η πολιτική σχέση τους χρονολογείται από το 2015), αφού χθες στη Βουλή λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια! Το περιστατικό συνέβη στο περιστύλιο της Βουλής, λίγα λεπτά µετά την οµιλία του Σταύρου, κατά την οποία µας ενηµέρωσε ότι τη ∆ευτέρα θα αποκαλύψει ποιος διέλυσε την Κοινοβουλευτική Οµάδα του Ποταµιού.

Μάλλον ο Ψαριανός θεώρησε ότι τον «φωτογράφισε» ο επικεφαλής του Ποταµιού. Ετσι, τον έψαχνε στους διαδρόµους. Οταν τον βρήκε, του είπε «ντροπή, θα πρέπει να µιλήσουµε για να ξεκαθαρίσουµε ορισµένα πράγµατα», µε τον Σταύρο να απαντά «δεν έχουµε τίποτα να πούµε».

Τότε, αυτόπτες µάρτυρες περιγράφουν ότι ο Ψαριανός τον έσπρωξε, µε τους ψυχραιµότερους να επεµβαίνουν πριν το επεισόδιο πάρει διαστάσεις και τον Σταύρο να του φωνάζει «αληταριό» πηγαίνοντας προς το γραφείο του. Εγώ σε αυτό το σηµείο θέλω να καταθέσω ότι οι πράκτορές µου στη Βουλή µού λένε ότι ο Ψαριανός προσπαθεί να ρίξει όλη την ευθύνη για τη διάλυση της ΚΟ του Ποταµιού στον Γιώργο Αµυρά, ξεχνώντας ότι µόλις το περασµένο Σάββατο ανέβασε στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωση µε την οποία προανήγγελλε την αποχώρησή του σε περίπτωση που το Ποτάµι ψήφιζε «ναι» στη Συµφωνία των Πρεσπών.

Την τελική ευθύνη όντως την πήρε ο Αµυράς, αλλά έβαλε και ο Ψαριανός το χεράκι του…

Δημσιεύτηκε στη στήλη «ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ»

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Σταύρος ΘεοδωράκηςΓρηγόρης Ψαριανός