Πολιτική|19.10.2021 07:50

Ντόρα Μπακογιάννη: Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τα πολιτικά κόμματα

Newsroom

Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση εκφράζουν εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων στη Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη γνωστοποίηση από την ίδια ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε με την κ. Μπακογιάννη και της μετέφερε τη συμπαράσταση και τις ευχές του. «Επικοινώνησα με την Ντόρα Μπακογιάννη και της εξέφρασα τη συμπαράστασή μου, τις ειλικρινείς ευχές μου αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα ξεπεράσει την ασθένεια που με παρρησία ανακοίνωσε σήμερα δημόσια. Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια», έγραψε σε ανάρτησή του. 

T

Μέσω twitter, o Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε πως «είναι δυνατός άνθρωπος και με σιδερένια θέληση. Θα εξέλθει και από αυτή τη δοκιμασία νικητής. Πολλά Περαστικά».

T

O εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος ευχήθηκε,«Καλή δύναμη στην Ντόρα Μπακογιάννη για τη μάχη που έχει να δώσει. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!»

T

«Εύχομαι από καρδιάς περαστικά στην Ντόρα Μπακογιάννη. Έχει τις ευχές και τη σκέψη μας ώστε να κερδίσει αυτή τη μάχη. Η κ.Μπακογιάννη αν και πολιτικός αντίπαλος είναι ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα και τη χρειαζόμαστε γερή και υγιή στο κοινοβούλιο» σημείωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης

T

«Περαστικά από καρδιάς στην Ντόρα Μπακογιάννη! Όταν υπάρχουν σοβαρά θέματα υγείας και ζωής, οι πολιτικές διαφορές μπαίνουν στην άκρη. Ντόρα σου εύχομαι ολόψυχα και πιστεύω πως θα αντιμετωπίσεις νικηφόρα αυτή την περιπέτεια!», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

T

Η αναπληρώτρια υπουργός υγείας, Μίνα Γκάγκα, με μία ανάρτηση στο Facebook έστειλε τις δικές της ευχές για ταχεία ανάρρωση στην πολιτικό. «Εύχομαι όπως όλοι μας στην κυρία Μπακογιάννη να βγει νικήτρια από αυτήν τη δοκιμασία. Η δύναμη και το ψυχικό της σθένος μάς διαβεβαιώνουν για την αίσια έκβαση αυτής της περιπέτειας. Σιδερένια!», έγραψε. 

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης υπογράμμισε: «Ντόρα μου περαστικά και σιδερένια. Όλοι ξέρουν ποσό παλικάρι είσαι στα δύσκολα. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη. Μανώλης».

T

Και ο βουλευτής Επικρατείας του ΚΙΝ.ΑΛ., Γιώργος Καμίνης ευχήθηκε περαστικά στην κ. Μπακογιάννη, γράφοντας «Τις ειλικρινείς μου ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Ντόρα Μπακογιάννη, που με ψυχραιμία, γενναιότητα και αξιοπρέπεια ενημέρωσε σήμερα για την περιπέτεια της υγείας της. Με ακριβώς αυτές τις αρχές είμαι σίγουρος πως θα αντιμετωπίσει και τη μάχη που έχει μπροστά της». 

T

«Γενναία, που τολμάς να μιλήσεις για τα πιο δύσκολα και δυνατή, όπως πάντα σε όλη σου τη ζωή, θα βγεις νικήτρια και από αυτή την περιπέτεια. Η σκέψη και η αγάπη όλων μας, είναι μαζί σου Ντόρα!», ανέφερε σε ανάρτησή της η Όλγα Κεφαλογιάννη. 

T

Με μία ανάρτηση στο twitter ευχήθηκε και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στην @Dora_Bakoyannis. Είμαι σίγουρος ότι και από αυτήν τη μάχη θα βγει νικήτρια και πιο δυνατή. Ντόρα είμαστε στο πλευρό σου!».

T

Συγκινητική υπήρξε η ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων και γιου της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα, που ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές προς τη μητέρα του. «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’ όλους. Την δίνει όλη της την ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος. Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει την διαφορά», υπογράμμισε. 

T

«Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο»

Νωρίτερα, μέσω facebook, η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα ενώ στο μήνυμά της σημείωσε μεταξύ άλλων: «Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα.​ Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ».

«Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο», συμπλήρωσε ωστόσο όπως γράφει: «Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα.​ Δεν είναι κάτι παραπάνω.​ Δε θα λιποψυχήσουμε.​ Δε θ’ αλλάξουμε».

Όλες οι ειδήσεις

Ντόρα Μπακογιάννη: Διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα

#metoo: Ποινική δίωξη για βιασμό σε ακόμα έναν ηθοποιό

Γιώργος Παπανδρέου - Αινιγματική ανάρτηση: Αφετηρία νέων αγώνων για προοδευτική προοπτική

Σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα: Η εξεταστική να ξεκινήσει από το 2015 - Χρησιμοποιήσατε την πανδημία για να φτιάξετε καθεστώς

«Αρχάγγελος»: Η ΕΛΑΣ αναζητά πληροφορίες για το δυστύχημα του Σωτήρη Λαφαζάνη

Ντόρα Μπακογιάννηκόμματακαρκίνοςευχές