Πολιτική|18.10.2021 19:16

Κώστας Μπακογιάννης για Ντόρα: Η μάνα μου είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω

Newsroom

Με μία ανάρτηση στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει ο Κώστας Μπακογιάννης τον κόσμο, για την αγάπη και τη στήριξη προς τη μητέρα του, Ντόρα, μόλις έγινε γνωστή η κατάσταση της υγείας της βουλευτή της ΝΔ, που πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο «για την αγάπη και τη στήριξη», και υπογράμμισε ότι η μητέρα του «έχει περάσει πολλά αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος». Τέλος, ο Κ. Μπακογιάννης συμβούλευσε τους followers του να μην αμελούν την υγεία τους. «μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει την διαφορά», κατέληξε.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’ όλους. Τη δίνει όλη της τη ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω, της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος. Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει την διαφορά».

T

Όλες οι ειδήσεις

Κόλιν Πάουελ: Πέθανε από κορονοϊό ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τα πολιτικά κόμματα

Γιώργος Παπανδρέου - Αινιγματική ανάρτηση: Αφετηρία νέων αγώνων για προοδευτική προοπτική

Κλιματική Αλλαγή: Ποιες οι ευάλωτες πόλεις στην Ελλάδα - Πού κινδυνεύουν οι καλλιέργειες

Κώστας ΜπακογιάννηςκαρκίνοςΝτόρα Μπακογιάννηανάρτηση