Κορονοϊός - Βασίλης Λεβέντης: Στη ΜΕΘ για πάνω από 20 ημέρες – Ποια η κατάσταση της υγείας του
NewsroomΓια περισσότερες από 20 ημέρες νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νόσησε με κορονοϊό.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε νοσήσει στις 17 Σεπτεμβρίου και στις 25 Σεπτεμβρίου η υγεία του εμφάνισε επιδείνωση με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εισαχθεί στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε αμέσως.
Ο αδελφός του Βασίλη Λεβέντη, Κώστας, σύμφωνα με το MEGA, είπε ότι «η υγεία του είναι σχετικά καλύτερα καθώς έχει βγει μεν από τη διασωλήνωση και αναπνέει σχεδόν μόνος του ωστόσο μέσω τραχειοστομίας».
Ο κ. Κώστας Λεβέντης είναι πολύ χαρούμενος καθώς ο αδελφός του έχει ανοίξει τα μάτια του, ανταποκρίνεται σε όσα του λένε οι γιατροί και περιμένουν για μια καλυτέρευση η οποία γίνεται αργά αλλά σταθερά.
Κορονοϊός - Έρευνα: Οι ανεμβολίαστοι θα μολύνονται ξανά κάθε 16 μήνες
Rapid test σε ιδιωτικό τομέα: Ψηφιακοί έλεγχοι και αυτόματα πρόστιμα για τους παραβάτες
- Το σενάριο για πρόωρες εκλογές, οι συμπράξεις των εσωκομματικών μηχανισμών στο ΠΑΣΟΚ και η περίεργη κριτική του συντονιστή του Ινστιτούτου Τσίπραα
- Ξεκίνησε το Ισραήλ έναν πόλεμο στο Ιράν βασισμένο σε λάθος εκτιμήσεις; Η «αυτο-τρικλοποδιά» και το... δεύτερο Σουέζ
- Γιατί η κυβέρνηση βάζει στο στόχαστρο το ΠΑΣΟΚ: «Φλερτ» στο κεντρώο κοινό με αφήγημα σταθερότητας
- Θρίλερ στου Ζωγράφου: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη - Η σφραγισμένη πόρτα και οι ισχυρισμοί του 54χρονου για τις δύο νεκρές