Πολιτική|21.10.2021 23:56

Γιώργος Παπανδρέου για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Γιορτή της Δημοκρατίας - γιορτή συμμετοχής

Newsroom

Ο Γιώργος Παπανδρέου λίγες μόνο ώρες μετά την κατάθεση των υπογραφών για την υποψηφιότητα του, με ανάρτησή του στο Facebook δήλωσε ότι ο στόχος είναι στόχος «η Παράταξή μας να γίνει πάλι μεγάλη και ισχυρή. Να γίνει καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων» και υπογράμμισε ότι οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ θα είναι «γορτή της Δημοκρατίας και γιορτή συμμετοχής».

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου

«Αποφάσισα να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία μιας μεγάλης και ισχυρής Παράταξης, πρωταγωνιστή και πάλι των εξελίξεων και καταλύτη για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, ικανής να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντηρητική.

Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απαραίτητη.

Η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια.

Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε σε πέρας αυτό το σπουδαίο έργο.

Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί ή να εκτυπώσετε το έντυπο της φόρμας».

Όλες οι ειδήσεις

Νέες απειλές από Τουρκία σε Ελλάδα και Κύπρο: «Θα απαντήσουμε στο πεδίο αν υπάρξει γεώτρηση»

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του - Τι αναφέρει για τον Κουρή και πού αφήνει την περιουσία

Κορονοϊός: Παρέλαση με μάσκα παντού - Προειδοποίηση Παπαευαγγέλου

Έβρος: Σε λειτουργία το νέο σύστημα παρακολούθησης στον φράχτη - Σφραγίζουν τα σύνορα

Λευτέρης Πετρούνιας για #metoo: «Ζητώ συγγνώμη από τους Έλληνες για τις δηλώσεις»

ΚΙΝΑΛΓιώργος Παπανδρέουεκλογές