Πολιτική|22.10.2021 19:57

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στην άθλια, διχαστική και μισαλλόδοξη ρητορική του 2011

Newsroom

Επίθεση εξαπέλυσε το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας στον γραμματέα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρη Αλεξίου, με αφορμή όσα είπε στην έναρξη του 2ου συνεδρίου της οργάνωσης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει με φόρα στην άθλια, διχαστική και μισαλλόδοξη ρητορική του 2011», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «χολερική – ρεβανσιστική λογική», αναφέροντας χαρακτηριστικά «με τον κ. Τσίπρα να χειροκροτάει στην πρώτη σειρά».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ απειλεί ότι “θα τους διώξουμε και θα πάρουν τα όνειρα εκδίκηση” αναφερόμενος στη νόμιμα εκλεγμένη Κυβέρνηση και χρησιμοποιώντας τον Ελύτη για να προμοτάρει την χολερική-ρεβανιστική λογική του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Τσίπρα στην πρώτη σειρά να τον χειροκροτάει.

Στο ίδιο μοτίβο και η κ. Γεροβασίλη, η οποία αναπαράγει το αντίστοιχης λογικής σποτάκι της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βέττας απειλεί ότι «έρχονται οι πέτρες». Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει με φόρα στην άθλια, διχαστική και μισαλλόδοξη ρητορική του 2011. Δυστυχώς όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ και ευτυχώς για τη χώρα, το 2021 ούτε είναι, ούτε γίνεται 2011.

Φυσικά δεν περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις εν λόγω δηλώσεις που ο ίδιος ο αρχηγός του χειροκροτάει ενθουσιασμένος! Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και όσο περισσότερο ξεμένει από επιχειρήματα, τόσο περισσότερο θα μας το υπενθυμίζει».

Όλες οι ειδήσεις

Μητσοτάκης μετά τη Σύνοδο Κορυφής: Σαφές μήνυμα σε Τουρκία και προτάσεις για ενεργειακή κρίση

Δακτύλιος 2021: Άνοιξε η πλατφόρμα για την ελεύθερη κυκλοφορία - Πώς εκδίδεται η άδεια

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Με μάσκα οι θεατές - Τι ισχύει για μαθητές

Alec Baldwin: Σε εξέλιξη έρευνα για τον θάνατο της Χάτσινς - Εξιτήριο για τον σκηνοθέτη

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Πότε και πού θα βρέξει

ΣΥΡΙΖΑΝεολαία ΣΥΡΙΖΑΝέα ΔημοκρατίαΑλέξης Τσίπρας