Πολιτική|11.11.2021 17:37
Γιώργος Παπανδρέου: Nα αποποινικοποιηθεί η κάνναβη - Να είμαστε όλοι μέτοχοι στο Facebook
NewsroomΜια πρόταση-έκπληξη έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αlpha και αναφέρθηκε σε «μοντέλο αυτοδιαχείρισης των δεδομένων» του Facebook. Επανέφερε, μάλιστα, μια παλιότερη πρότασή του για αποποινικοποίηση της κάνναβης.
«Η κάνναβη θα έπρεπε να αποποινικοποιηθεί. Είναι τραγικό ότι όλα αυτά τα αφήνουμε στα χέρια μιας μαφίας και μιας παραοικονομίας. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα με τη φαρμακευτική κάνναβη, διότι έχει αποδειχθεί ότι έχει ευεργετικές επιδράσεις σε διάφορες ασθένειες. Η ψυχαγωγική κάνναβη πρέπει να αποποινικοποιηθεί. Η χώρα θα μπορούσε να έχει τεράστια έσοδα από την παραγωγή και την πώληση, αλλά με έλεγχο», είπε.
Διαβάστε ακόμη
- Επιμένουν ΗΠΑ και Ισραήλ: «Η Βηρυτός θα θυμίζει τη Γάζα», λέει το Ισραήλ - Ο Τραμπ θέλει να διαλέξει τον νέο ηγέτη του Ιράν
- Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
- Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
- Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας