Πολιτική|23.11.2021 13:10

Κορονοϊός – Θεοδωρικάκος: Πόσοι αστυνομικοί παραμένουν ανεμβολίαστοι

Αλέξανδρος Διαμάντης

Το 80% αγγίζει το ποσοστό των εμβολιασμένων- νοσήσαντων από κορονοϊό αστυνομικών ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στη Βουλή, με το 20%, πάντως, να παραμένει ανεμβολίαστο.

«Στους 56.000 αστυνομικούς το ποσοστό που δεν έχει εμβολιαστεί ή νοσήσει φτάνει το 20%», είπε αρχικά και προσέθεσε ότι τις 75 ημέρες που ο ίδιος έχει αναλάβει το χαρτοφυλάκιο έχει εμβολιαστεί ένα επιπλέον 9%. «Η προσπάθεια που γίνεται απ όλους μας είναι μεγάλη. Οι περισσότερες πολιτικές δυνάμεις συνδράμουν, οι προσπάθειες που γίνονται για να ξεπεράσουν φοβίες, άλλες απόψεις κλπ έχουν αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε στον δρόμο της πειθούς», σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Αναφερόμενος στα προβλήματα που υπάρχουν στην ΕΛ.ΑΣ. Ξεκαθάρισε ότι θα είναι ο τελευταίος που θα βάλει τα προβλήματα κάτω από το χαλί και ο τελευταίος που θα ευλογήσει τα γένια του. « Σαφώς υπάρχουν θέματα εγκληματικότητας, εδώ είμαστε και τα ζούμε όλοι, αλλά κάνουμε μία συνεχή και σταθερή προσπάθεια η οποία γίνεται σχεδιασμένα. Εργάζεται και το σύνολο των Δυνάμεων της ΕΛΑΣ με πολύ φιλότιμο και ουσιαστικό τρόπο και για αυτό το λόγο θα ήθελα να παρακαλέσω τους συναδέλφους της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην καταφεύγουν σε ψέματα», επισήμανε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

ανεμβολίαστοιΚορονοϊόςεμβόλιοαστυνομία