Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Γερουλάνος: Το προεκλογικό σποτ του
NewsroomΤο προεκλογικό σποτ του για τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής στις 5 Δεκεμβρίου έδωσε στη δημοσιότητα ο υυποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος.
Ένα συννεφιασμένο πρωινό, σε μία στάση λεωφορείου, πολίτες περιμένουν το δρομολόγιο. Άγνωστοι μεταξύ τους, δεν φαίνεται να τους συνδέει τίποτα, είναι η κάθε μία και ο κάθε ένας από εμάς, σε μία στιγμή της καθημερινότητας στη σύγχρονη Ελλάδα. Τι μπορεί να τους ενώσει; Κάποια στιγμή η συννεφιά αρχίζει και διαλύεται και ένας νεαρός σφυρίζει την αρχή ενός πασίγνωστου τραγουδιού, με τη μελωδία του οποίου ενώνονται και οι υπόλοποι.
Το μήνυμα του Παύλου Γερουλάνου
Ο Παύλος Γερουλάνος, σε μήνυμά του στο facebook, αναφέρει:
«Η Ιστορία στις δημοκρατίες καθορίζεται από όσες και όσους πηγαίνουν στην κάλπη. Αυτές οι εκλογές είναι η μεγάλη στιγμή για την Παράταξή μας.
Με αυτό το spot, στείλτε παντού το μήνυμα:
Στις 5 του Δεκέμβρη, έλα στην κάλπη, γίνε εσύ η Αλλαγή.
Όσο πιο μεγάλη είναι η συμμετοχή τόσο πιο μεγάλη θα είναι η νίκη της δημοκρατίας, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη ημέρα.
Καλημέρα!».
- Η νέα κόντρα του Δένδια με τον Μητσοτάκη, η αναβολή της μομφής που σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ και το διάβημα της Αθήνας με την «άδεια» του Νετανιάχου
- Ζει και βασιλεύει το φακελάκι στο ΕΣΥ παρά το ιδιωτικό έργο των γιατρών – Γιατί δεν μειώθηκε
- Η στρατηγική του Μαξίμου απέναντι στα νέα κόμματα- Πως διαβάζουν το νέο σκηνικό στην κυβέρνηση
- ΗΠΑ - Ιράν: Η ώρα της διπλωματίας σε έναν πόλεμο αντοχών