Δύο βουλευτές της ΝΔ υπερψήφισαν από λάθος τον νόμο ή επιμέρους άρθρα του!
Κατερίνα Τζαβάρα«Συγγνώμη, λάθος...». Κάπως έτσι δύο βουλευτές της ΝΔ δικαιολόγησαν το «ναι» στη ψηφοφορία για το νομοοσχέδιο για το ΑΣΕΠ, παρότι - σύμφωνα με τους ίδιους - ήθελαν να ψηφίσουν όχι! Πρόκειται για τον Σάββα Αναστασιάδη, ο οποίος υποστήριξε πως υπερψήψισε από λάθος, ενώ σε λάθος του συστήματος απέδωσε την υπερψήφιση επίμαχων άρθρων και ο Δημήτρης Σταμάτης.
Όπως προκύπτει από τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ, πέραν των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, «ναι» επί της αρχής είπαν ο Κώστας Κατσίκης, η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο Αριστείδης Φωκάς αλλά και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Από την ψηφοφορία απουσίαζε ο Πάνος Καμμένος αλλά και ο Κωνσταντίνος Ζουράρις. Από τους ανεξάρτητους βουλευτές «ναι» είπαν η Έλενα Κουντουρά, ο Βασίλης Κόκκαλης, η Κατερίνα Παπακώστα και ο Σπύρος Δανέλλης.
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια