Πολιτική|17.12.2021 19:57

Γκιόκας για μελέτη Τσιόδρα: Μικρή σημασία έχει εάν ήξερε ο Μητσοτάκης - Η ευθύνη είναι δεδομένη

Newsroom

Η απάντηση στο ερώτημα, αν ήξερε ή δεν ήξερε ο Μητσοτάκης τη μελέτη Τσιόδρα, μικρή σημασία έχει, είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, μιλώντας επί του Προϋπολογισμού του 2022.

«Γιατί σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη είναι τεράστια, είναι δεδομένη, και γιατί εμείς τουλάχιστον, δεν περιμέναμε καμία μελέτη για να κρίνουμε ως ανεκδιήγητες και αχαρακτήριστες τις δηλώσεις του πρωθυπουργού προ ημερών, ότι είναι το ίδιο πράγμα η διασωλήνωση εντός ή εκτός ΜΕΘ, για να κρύψει μια εγκληματική πολιτική στον τομέα της υγείας, για να κρύψει το γεγονός ότι φέτος έχουμε περισσότερους νεκρούς με εμβόλιο απ' ότι πέρυσι την ίδια περίοδο χωρίς εμβόλιο. Και αναρωτιόμαστε αν υπάρχει μεγαλύτερη υπονόμευση για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού από αυτό το γεγονός - και μεγαλύτερη τροφοδότηση όλου του ανορθολογισμού, σκοταδισμού που και εσείς αξιοποιείτε ως έναν βολικό αντίπαλο» είπε ο κ. Γκιόκας.

Στην ομιλία του, ο βουλευτής του ΚΚΕ κάλεσε «τους εργαζόμενους να απορρίψουν την κυβερνητική πολιτική με τα ψέματα που τη συνοδεύουν, αλλά και τις αυταπάτες και τα νέα ριμέικ της σοσιαλδημοκρατίας, να εμπιστευτούν τη δύναμή τους, να οργανώσουν τον αγώνα τους και την πάλη τους για ριζικές ανατροπές που μπορούν να πετύχουν σήμερα για τις δικές τους ανάγκες, με βάση τις αντικειμενικές εξελίξεις, την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας».

Προϋπολογισμός 2022ΜΕΘΚΚΕΣωτήρης Τσιόδρας