Προϋπολογισμός 2022 - Βελόπουλος: Εκλογές τώρα
NewsroomΕκλογές ζήτησε ο Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού 2022.
«Να πάτε την χώρα σε εκλογές γιατί είστε όμηροι. Να πάρετε την ψήφο του λαού αν το αξίζετε. Αν δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, τώρα εκλογές. Η μόνη λυση είναι οι εκλογές», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ μάλιστα κάλεσε τους πολίτες να μην πιστεύουν τις ειδήσεις για την πανδημία καθώς όπως υποστήριξε «τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι πλουτίζουν από την πανδημία».
Αναφορά έκανε και στην περιβόητη μελέτη Τσιόδρα - Λύτρα υπογραμμίζοντας ότι αν το ήξερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το έκρυβε τότε «κάτι δεν πάει καλά! «Πεθαίνουν διασωληνωμένοι στους διαδρόμους. Το είπε και η κα Παγώνη. Νεοδημοκράτισσα είναι. Και η κα Λινού στον κ. Παπανδρέου. Ωραίοι επιστήμονες», είπε ο ίδιος κλείνοντας.
- ΕΟΠΥΥ: Πώς θα χτυπάει τις απάτες με ηλεκτρονικά μέσα και ΑΙ
- Εξετάσεις οδήγησης: Κάμερες εξαγγέλλει (ξανά) το υπουργείο - Νέα πλατφόρμα καταγγελιών για το «λάδωμα»
- Το σπίτι του στίβου γίνεται μεζονέτες: Ο Άγιος Κοσμάς σε αντιπαροχή και ο βασιλιάς των σπορ χωρίς έδρα σε όλη την Αττική
- Τέσσερα μηνύματα από τον Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΝΔ: Τι είπε για τις εκλογές και τα διλήμματα της κάλπης