Πολιτική|29.12.2021 18:39

ΝΔ: Άθλιος πόλεμος λάσπης ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη – Δεν πήγε εκδρομή ο γιος του

Newsroom

Ανακοίνωση σε οργισμένους τόνους έστειλε το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας σε αναρτήσεις στα social media χρηστών, που υποστήριξαν ότι, ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, ενώ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, παραβίασε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και πήγε εκδρομή. Στην ανακοίνωσή του, το κυβερνών κόμμα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο καταλογίζει «άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού». Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί «τα υπόγεια της Κουμουνδούρου» για «κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού. Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα. Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή. Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά.

Σαμποτάζ των εμβολιασμών μέσω Πολάκη 

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την τοποθέτησή του για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης κατά του κορονοϊού. Μέσω της ανακοίνωσής του, το κυβερνών κόμμα κατηγορεί την Κουμουνδούρου ότι «διολισθαίνει συνεχώς σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, επιστρέφοντας στις εποχές του 2014». Η ΝΔ ζητάει από τον ΣΥΡΙΖΑ να επανέλθει με συγκεκριμένες προτάσεις μέτρων για χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, ή τα γήπεδα και κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «δια του κ. Πολάκη εξακολουθεί να σαμποτάρει σταθερά την εμβολιαστική προσπάθεια».

O ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατώντας να κάνει έστω μια εποικοδομητική πρόταση, διολισθαίνει συνεχώς σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, επιστρέφοντας στις εποχές του 2014. Αν αφαιρέσει κάποιος τις ύβρεις από τις ανακοινώσεις του διαβάζει συνεχώς τις ίδιες γενικολογίες. Ζητάμε ξανά από τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει συγκεκριμένα: ποια μέτρα προτείνει για χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα. Θέλει lock down; Θέλει κλειστά σχολεία; Γι΄αυτά εξακολουθεί να μη λέει κουβέντα. Αντιθέτως δια του κ.Πολάκη εξακολουθεί να σαμποτάρει σταθερά την εμβολιαστική προσπάθεια. Εμείς θα συνεχίσουμε τη μάχη για την προστασία της δημόσιας υγείας, λαμβάνοντας τα μέτρα που είναι απαραίτητα κι αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο στο υβρεολόγιό του.

Νέα Δημοκρατίαfake newsΚυριάκος ΜητσοτάκηςΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπρας