Πολιτική|30.12.2021 13:32
Κάρολος Παπούλιας: Ετάφη στο Νησί της λίμνης Ιωαννίνων
NewsroomΤο τελευταίο ταξίδι για τον Κάρολο Παπούλια στο Νησί της λίμνης των Ιωαννίνων, τον τόπο που αγάπησε και έγινε το καταφύγιο και ησυχαστήριό του, πραγματοποιήθηκε στις 13:00. Η σορός του έφτασε οδικώς από την Αθήνα στα Ιωάννινα και μεταφέρθηκε με χειροκροτήματα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, με πλοιάριο στο Νησί.
Φίλοι, στενοί συνεργάτες του και οι νησιώτες υποδέχτηκαν τη σορό του στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου αυτήν τελέστηκε τρισάγιο χοροστατούντος του μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου.
Τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Μωυσής Ελισάφ.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη 17χρονη και το σπαρακτικό σημείωμα
- Κλείνει το ιστορικό πολυκατάστημα Notos στη Σταδίου - Στον «αέρα» 300 εργαζόμενοι
- Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για την τραμπούκικη επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ - Το σκεπτικό του δικαστηρίου
- «Eurojourney: Πάμε Βιέννη;» - Οι 35 χώρες του 70ού επετειακού διαγωνισμού (ep.15)