Πολιτική|31.01.2019 21:17
Τι συζήτησε η Φώφη Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου για το ΚΙΝΑΛ
NewsroomΣε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε η Φώφη Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου. Οι δύο τους αποφάσισαν κοινή πορεία με στόχο το συνέδριο του κόμματος.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός δεν απομακρύνεται από το Κίνημα Αλλαγής, αντίθετα οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Κίνημα θα προχωρήσει με ενιαία γραμμή στο κρίσιμο συνέδριο.
Το ραντεβού ξεκίνησε στις 19:00 υπό άκρα μυστικότητα καθώς κρατούνταν ως... επτασφράγιστο μυστικό ο χώρος και ο χρόνος της συνάντησης. Οι δυο τους, όμως, συναντήθηκαν σε γραφείο της οδού Ακαδημίας.
Διαβάστε ακόμη
- Ήχησαν σειρήνες στο Ισραήλ: Το Ιράν εξαπέλυσε πυραύλους σε αντίποινα της αιματηρής επίθεσης στη Βηρυτό
- Βαλλίστρα, στιλέτα και... πίτμπουλ: Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του Τζέιμς Δαλαμάγκα στο Αίγιο
- Εκτός ελέγχου ο Τραμπ: Η στιγμή που αποχωρεί από συνέντευξη με ύβρεις - «Είσαι διεφθαρμένη»
- Πώς ο χειρότερος stalker της Βρετανίας μπορεί να βγάλει από τις φυλακές του Ιράν ένα ζευγάρι Βρετανών