Πολιτική|01.02.2019 13:56

Ένωση Κεντρώων προς Μεγαλοοικονόμου: Παράδωσε την έδρα σου

Newsroom

Δεν πρόκειται να είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, λέγοντας παράλληλα ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να ιδρύσει δικό της κόμμα.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την έδρα της αν παραδεχτεί ο Βασίλης Λεβέντης τι ήταν αυτό που είχε γίνει πέρυσι και την ανάγκασε να φύγει από την Ένωση Κεντρώων.

Να σημειωθεί ότι η κ. Μεγαλοοικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑΪ έσπασε και το εμπάργκο που κρατάνε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον σταθμό. «Ευπρόσδεκτη η παραίτηση της αλλά δεν τολμάει να το κάνει», δήλωσε ο Μάριος Γεωργιάδης βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, προσθέτοντας ότι κάποιοι έγιναν «μάγκες» στις πλάτες του Βασίλη Λεβέντη που πάλευε 35 χρόνια μόνος του.

Ένωση Κεντρώων: Να παραδώσει σήμερα την έδρα της η Μεγαλοϊκονόμου

Το γάντι που έριξε η κ. Μεγαλοϊκονόμου, δηλώνοντας σήμερα σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι εάν η Ένωση Κεντρώων της ζητήσει την έδρα θα την παραδώσει, σήκωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στην Α΄ Αθηνών κ. Μ. Γεωργιάδης.

«Καλούμε την κ. Μεγαλοϊκονόμου να υλοποιήσει τη δημόσια δέσμευσή της και να επιστρέψει σήμερα την έδρα της στην Ένωση Κεντρώων», δήλωσε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι ούτως ή άλλως την έδρα την οφείλει στον Πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη και τους αγώνες του.

Ένωση ΚεντρώωνΘεοδώρα Μεγαλοοικονόμου