Τσίπρας για προβλήματα από κακοκαιρία: Μόνος υπεύθυνος ο Μητσοτάκης - Επιτελικό μπάχαλο
Newsroom«Με χιόνι, με πυρκαγιά, με βροχή, 2,5 χρόνια τώρα επιτελικό μπάχαλο. Και πάντα κάποιος άλλος έχει την ευθύνη», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Μόνος ανεύθυνος ο κ. Μητσοτάκης», τονίζει και εύχεται «Κουράγιο και υπομονή σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας που για άλλη μια φορά δοκιμάζονται».
Αυστηρή κριτική από ΣΥΡΙΖΑ
Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:
«Όλοι φταίνε για το απόλυτο μπάχαλο και το χάος με τα χιόνια, εκτός από τον κ. Μητσοτάκη»
Το θράσος της κυβέρνησης δεν έχει προηγούμενο.
Με χιλιάδες οδηγούς εγκλωβισμένους εδώ και ώρες και με κλειστούς τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας από τις πρώτες ώρες του χιονιά, παρά τις προειδοποιήσεις επιστημόνων εδώ και μία εβδομάδα, εμφανίστηκε στις οθόνες μας ο αρμόδιος υπουργός και ο περιφερειάρχης για να ισχυριστούν ότι «κρατήσαμε τη χώρα λειτουργική»!
Το απόλυτο μπάχαλο του επιτελικού κράτους σε συνδυασμό με απύθμενο θράσος και πρωτοφανή κυνισμό.
Και φυσικά η ευθύνη ανήκει πάντα κάπου αλλού.
Άλλοτε στους πολίτες, άλλοτε στον ΔΕΔΔΗΕ, άλλοτε στους «ασυνείδητους οδηγούς» και στην Αττική Οδό.
Όλοι έχουν από μία ευθύνη σε αυτή τη χώρα εκτός από τον κ. Μητσοτάκη που διεκδικεί τα πρωτεία του πιο ανεύθυνου Έλληνα.
- Leon of Athens στο ethnos.gr: «Αγαπώ το Παγκράτι, δεν θεωρώ ότι έχει αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του»
- Marfin: «Είμαι αθώα» - Επιστρέφει αυτοβούλως από τη Βρετανία η 46χρονη για να καταθέσει
- Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά η συνεδρίαση της ΚΕ παρά τη μικρή προσέλευση
- Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» της Πάολας Ρεβενιώτη - Σε κλίμα συγκίνησης η πολιτική κηδεία της στο Α' Νεκροταφείο