Πολιτική|27.01.2022 22:56

ΚΙΝΑΛ: Η υπεύθυνη στάση της παράταξής μας ενοχλεί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom

Μήνυμα με διπλούς αποδέκτες -τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ- έστειλε το γραφείο τύπου του Κινήματος Αλλαγής μετά τις αντιδράσεις των δύο κομμάτων στη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και τη στάση που θα κρατήσει η Χαριλάου Τρικούπη στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που χαρακτήρισαν αντιφατική την υπερψήφιση της πρότασης μομφής και το «όχι», ταυτόχρονα, σε εκλογές, το ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι «οι αποψινές πανομοιότυπες ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν ότι η υπεύθυνη στάση της παράταξής μας ενοχλεί και τους δύο», ενώ σχολιάζει ότι, τα δύο κόμματα, «εκλαμβάνουν την πολιτική ως άγονη αντιπαράθεση και ακραία πόλωση» και καταλήγει «τις απορίες τους θα λύσει ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ

Οι αποψινές πανομοιότυπες ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν ότι η υπεύθυνη στάση της Παράταξής μας ενοχλεί και τους δύο. Ήταν αναμενόμενο. Γιατί εκλαμβάνουν την πολιτική ως άγονη αντιπαράθεση και ακραία πόλωση.

Απορούν δήθεν πώς είναι δυνατόν να μη στηρίζουμε την Κυβέρνηση μετά την αποτυχημένη διαχείριση και αυτής της κρίσης, που οδήγησε χιλιάδες πολίτες σε απίστευτη ταλαιπωρία, αλλά και να μη ζητάμε εκλογές μέσα στην έξαρση της πανδημίας, ενώ θρηνούμε δεκάδες συνανθρώπους μας καθημερινά. Τις απορίες τους θα λύσει ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα.

ΚΙΝΑΛΚίνημα ΑλλαγήςΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώραπρόταση μομφήςΝέα Δημοκρατία