Πολιτική|29.01.2022 23:18

Κεραμέως: Εξηγήσεις και στη Βουλή για το βίντεο στα Γυμνάσια - Εγκρίνονται 1.300 τέτοια προγράμματα κάθε χρόνο

Αλέξανδρος Διαμάντης

Εστία έντασης ανάμεσα στη Νίκη Κεραμέως και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο αποτέλεσε το υλικό για την προγεννητική αγωγή στα Γυμνάσια. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε με το γνωστό του χιούμορ ότι έχει… διασκεδάσει πολύ το το τελευταίο 24ωρο, διότι όπως είπε «μου λένε όλοι από το πρωί ότι είμαι 80 χρονών»!

«Το βίντεο που βάλατε λέει ότι η σύλληψη δεν είναι αυτό που μάθατε στο σχολείο, η στιγμή της σύλληψης είναι όταν η μητέρα αποφασίζει πότε κάνει παιδιά! Άρα στα 20 της χρόνια η μητέρα μου το αποφάσισε και εγώ είμαι 80! Θέλω να σας μαλώσω που το κατεβάσατε το βίντεο γιατί είναι συμβολή στην αίσθηση των Ελλήνων για το χιούμορ. Αν δεν είχαμε δει το βίντεο με την κυρία Κεραμέως θα είχαμε γυρίσει στη ποδιά και θα είχε απαγορευτεί το ροκ επειδή είναι του Σατανά», είπε με την Υπουργό Παιδείας να παίρνει το λόγο για να απαντήσει.

Η απάντηση της Νίκης Κεραμέως

Επαναλαμβάνοντας όσα υποστήριξε και σε σχετική ανακοίνωση, ξεκαθάρισε ότι «μόλις διαπιστώθηκε πως δεν έπρεπε να είχε εγκριθεί, ανακλήθηκε». «Όπως ξέρετε, έκανα παρέμβαση, προκειμένου η έγκριση που δόθηκε να ανακληθεί και καλώς ανακλήθηκε», τόνισε και πρόσθεσε: «για να έχετε εικόνα, εγκρίνονται 1300 κατ’ έτος προγράμματα που είναι δυνατότητα για παράλληλες δράσεις. Μέσα στα 1.300 έγινε έγκριση και ανακλήθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι δεν έπρεπε η έγκριση να είχε δοθεί! Αυτά είναι δραστηριότητες για εκτός ωρολόγιου προγράμματος».

Υπενθύμισε, δε, ότι η παρούσα κυβέρνηση έφερε ως υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία, ήδη από το δημοτικό τη σεξουαλική αγωγή σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε κάνει ένα τριήμερο μάθημα.

Γυμνάσιαειδήσεις τώραΒουλήΝίκη Κεραμέωςβίντεο