Μαριέττα Γιαννάκου: Νοσηλεύεται στο 251 ΓΝΑ
NewsroomΣτη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας 251 νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αιμάτωμα από πτώση.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας της και υπογραμμίζουν ότι τα ζωτικά της όργανα λειτουργούν κανονικά. Σε κάθε περίπτωση, σε λίγη ώρα αναμένεται να υπάρξει η σχετική ενημέρωση από το νοσοκομείο.
Είναι γνωστό ότι η Μαριέττα Γιαννάκου έχει βεβαρυμένο ιστορικό υγείας, ενώ πριν από λίγους μήνες είχε νοσήσει σοβαρά με κορονοϊό και είχε παραμείνει σχεδόν για ένα μήνα στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού». Η κυρία Γιαννάκου δεν θα λάβει μέρος στην ψηφοφορία στη Βουλή για την πρόταση μομφής.
- Πώς εξευτελίστηκαν χιλιάδες Ιταλοί που πήραν μέρος στη Μάχη της Κρήτης – Μια πτυχή της Ιστορίας που έχει ξεχαστεί
- Χωρίς εργαζόμενους ξεκίνησε η τουριστικό σεζόν στη Χαλκιδική - «Επίδομα εργασίας» ζητούν οι εργοδότες
- Ποια «μηνύματα» παίρνει η κυβέρνηση από τις δημοσκοπήσεις - Πόσο αλλάζουν τα νέα κόμματα το τοπίο
- Νέα εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν: Επιμένει στις «κόκκινες γραμμές» η Ουάσινγκτον - «Αγκάθι» τα πυρηνικά