Πολιτική|31.01.2022 13:23

Οικονόμου: Ο Στυλιανίδης χαίρει της εμπιστοσύνης του Μητσοτάκη

Newsroom

«Ο κύριος Στυλιανίδης χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Όπως προσέθεσε «συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας έτσι ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο που θέλουμε και απαιτείται από τη σφοδρότητα των καιρικών φαινομένων και να αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση του Ε. Βενιζέλου ξεκαθάρισε ότι είναι ζήτημα του Ν. Ανδρουλάκη ως προς το προς θα αντιδράσεις. Είπε ο κ. Οικονόμου συγκεκριμένα: «Ο πρωθυπουργός στο συγκεκριμένο ζήτημα μίλησε ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για τα στελέχη της παράταξης μας που στοχοποιήθηκαν από αυτή την πρωτοφανή στα μεταπολιτευτικά χρονικά της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Προφανώς, το ίδιο ισχύει για όλους τους ανθρώπους των οποίων η υπόθεση έχει αρχειοθετηθεί. Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να μιλάει εξ ονόματος άλλων κομμάτων είναι ζήτημα του κυρίου Ανδρουλάκη πως θα διαχειριστεί το ζήτημα».

Αναφορικά με τις αποζημιώσεις της Αττικής Οδού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του παραχωρησιούχου σχετικά με τον τρόπο αποζημίωσης τους. «Η εταιρεία τις επόμενες ημέρες υποχρεούται με πολύ σαφή τρόπο να ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίον θα ενημερώσει ως προς το πως αποζημιωθούν οι πολίτες. Επαναλαμβάνω ότι αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι δεν έχουν το δικαίωμα να εγείρουν και άλλου είδους απαιτήσεις αποζημιώσεων», σημείωσε.

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΓιάννης Οικονόμουειδήσεις τώραΧρήστος Στυλιανίδης