Πολιτική|05.02.2022 17:54

Ηλιόπουλος: Η χρήση υλικού της Ελληνικής Αγωγής είναι άλλη μία σκοταδιστική απόφαση Κεραμέως

Newsroom

Κριτική κατά της Νίκης Κεραμέως, σχετικά με την επιλογή της να εντάξει εκπαιδευτικά προγράμματα της «Ελληνικής Αγωγής» του Αδωνι Γεωργιάδη στα δημόσια σχολεία της χώρας, ασκεί ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Η χρήση υλικού της Ελληνικής Αγωγής είναι άλλη μία σκοταδιστική απόφαση της κ. Κεραμέως», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος και προσθέτει: «Στην επίθεση στο ΕΠΑΛ δεν είχε δει τους νεοναζί, τώρα κάνει πως δε βλέπει την alt right και διαφημίζει τζάμπα το μαγαζί του κ. Γεωργιάδη. Δεν αξίζει στην κοινωνία αυτή η παρακμή».

Σημειώνεται ότι μέσω άρθρου του εκπαιδευτικού Δημήτρη Πολυχρονιάδη, το Υπουργείο Παιδείας από το σχολικό έτος 2020-2021 έχει εγκρίνει εκπαιδευτικά προγράμματα της Ελληνικής Αγωγής του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η σχετική έγκριση έγινε στις 13 Μαρτίου του 2021 (αρ.πρωτ: Φ.1/ΔΝ/56002/ 28649/Δ7) και αφορά 14 προγράμματα στο σύνολο. Μερικά από αυτά είναι «τα Ανθεστήρια», ο «Οίκος», το «Παίζωμεν παιδιά» κτλ. Υπογράφει η Γενική Γραμματέας Π.Ε, Δ.Ε και Ε.Α Αναστασία Γκίκα η οποία επικαλείται «εντολή υφυπουργού».

Άδωνις Γεωργιάδηςειδήσεις τώραΝίκη ΚεραμέωςΝάσος Ηλιόπουλοςσχολεία