Πολιτική|07.02.2022 20:01

ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη για Γεωργαντά: Να τον χαίρεται και τον νέο του υπουργό

Newsroom

Σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Γεωργαντά στη θέση του νέου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αντικαθιστώντας τον Σπήλιο Λιβανό ο οποίος καρατομήθηκε μετά τους επίμαχους διαλόγους με τον Πέτρο Δούκα και τα περί χρηματισμού ψηφοφόρων μετά τις καταστροφικές φωτιές στην Ηλεία το 2007.

Η αξιωματική αντιπολίτευση παρουσιάζει οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, ο κ. Γεωργαντάς «φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ. το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για «νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού» καταλήγοντας: «Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό. Λίγο δύσκολο βέβαια γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί στα σπίτια τους.»

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την παραίτηση του κ. Λιβανού κι ένα νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού είδε το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από τον αντικαταστάτη του τον κ. Γεωργαντά.

Σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ. φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ. το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις.

Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό.

Λίγο δύσκολο βέβαια γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί στα σπίτια τους.

Το βίντεο στο οποίο αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Γιώργο Γεωργαντά

Γιώργος Γεωργαντάςυπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ΤροφίμωνΣπήλιος Λιβανόςειδήσεις τώραΚυριάκος ΜητσοτάκηςΣΥΡΙΖΑΝέα Δημοκρατία