Γεωργιάδης: Αποδοκιμασίες κατά την άφιξη στην Καστοριά - «Ο μισθός υπουργού είναι μηδέν»
NewsroomΣτην Καστοριά βρέθηκαν την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Καραθανάσης με αφορμή την εκδήλωση της ΔΕΔΑ. Αγρότες που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας υποδέχτηκαν μα γιουχαΐσματα τα δύο στελέχη της κυβέρνησης.
Το συγκεντρωμένο πλήθος διαμαρτυρόταν για το κύμα ακρίβειας και για το γεγονός πως η Ελλάδα έχει το «ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη», όπως σημείωναν.
Κάποιος από το πλήθιος ακούγεται να φωνάζει στον υπουργό Ανάπτυξής πως «ήρθες με πληρωμένες βενζίνες από τον ελληνικό λαό», και πως τα βγάζει πέρα με «μισθό υπουργού».
Στο τελευταίο σχόλιο ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε ότι δεν παίρνει καθόλου λεφτά από την υπουργοποίησή του. «Αν τα βγάζω πέρα με μισθό υπουργού θα τρελαθεί είναι μηδέν» σχολίασε ο υπουργός. Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε νόμο, σύμφωνα με τον οποίο οι βουλευτές δεν παίρνουν επιπλέον χρήματα εάν έχουν υπουργικό πόστο.
Στο πρώτο του σχόλιο ο υπουργός ανέφερ πως «η υποδοχή είναι θερμή γιατί είμαστε στην πατρίδα μας», ενώ για τις τιμές ενέργειας σχολίασε ότι «είναι η μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση του πλανήτη εδώ και 80 χρόνια. Η κυβέρνηση δόινει τη μεγαλύτερη επιδότηση από όλες της χώρες της Ε.Ε».
- Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στις πολυκατοικίες: Τι θα ισχύει με κοινόχρηστα και συνελεύσεις
- Τα καρτέρια βίας, οι εμπρησμοί και η διακίνηση «ροζ κοκαΐνης» - Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση οπαδών
- Ελαφόνησος: Ένας από τους πλοιοκτήτες ήταν ο άνδρας που επιβιβάστηκε κολυμπώντας στο φέρι μποτ
- Διονύσιος Ταμπάκης: Ο Έλληνας «μέταλ παπάς» που «παντρεύει» το doom με techno, ραπ και... ψαλμούς