Πολιτική|17.02.2022 15:00

ΝΔ κατά Πολάκη: Απαράδεκτες συκοφαντίες σε βάρος μιας ολόκληρης παράταξης

Newsroom

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Πολάκη εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας τον για «διχαστικό εμφυλιοπολεμικό κρεσέντο».

«Δεν περνά μέρα που τα «λουλούδια» που ανθίζουν στον κήπο του κ.Τσίπρα να μην κάνουν επίδειξη χυδαιότητας. Μετά το χθεσινό παραλήρημα κατά του Πρωθυπουργού, σήμερα ο κ.Πολάκης συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με απαράδεκτες συκοφαντίες κατά μιας ολόκληρης παράταξης», τονίζει η ΝΔ και συνεχίζει:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι περήφανη για την ιστορία της και δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ.Πολάκη σε αυτό το διχαστικό εμφυλιοπολεμικό κρεσέντο. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να καλύπτει τη χυδαιότητα στο όνομα της πολυφωνίας: ή θα τον διαγράψει ή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει να πει».

Τι είχε πει ο Παύλος Πολάκης

Κατά την ομιλία του στη Βουλή για το νέο ΕΦΚΑ, ο κ. Πολάκης είχε πει: «δεν μπορώ να μην σχολιάσω τη χθεσινή αποκάλυψη του πρώην Βουλευτή σας, του κυρίου Μπογδάνου, ότι ο κ. Γεραπετρίτης του είπε να κατέβει στην κινητοποίηση που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή που ήταν και ο Κασιδιάρης, που δείχνει ότι ο κ. Γεραπετρίτης εκτός από τις σχέσεις που έχει με ανθρώπους του υποκόσμου και της νύχτας, στους οποίους κάνει νομοθετικές εξυπηρετήσεις, όπως φάνηκε από τα sms που βγήκαν στη φόρα, είναι και ο εκπρόσωπος της altright δεξιάς που έρχεται σε συναγελασμό με ότι πατριδοκάπηλο, ρατσιστικό, ναζιστικό, ελλαδεμπορικό έχει γεννήσει αυτός ο τόπος που ενδύεται το έμβλημα του πατριωτισμού. Εμείς δεν είμαστε από αυτήν τη μεριά του ποταμού. Εμείς είμαστε από την άλλη μεριά. Είμαστε από τη μεριά που χάραξαν αυτοί που σαν χθες ιδρύθηκαν, ο ελληνικός λαϊκός απελευθερωτικός στρατός που απελευθέρωσε αυτήν τη χώρα από τους Γερμανούς».

ΣΥΡΙΖΑΝέα Δημοκρατίαειδήσεις τώραΠαύλος Πολάκης