Γιώργος Κύρτσος: Η απάντηση του ΚΚΕ για τη διαγραφή του
NewsroomΣτην ανάρτηση Κύρτσου, αναφορικά με τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία αναφέρεται με tweet το ΚΚΕ. Στο tweet που έκανε ο ευρωβουλευτής ναφέρθηκε και στη διαγραφή του, το 1977, από το Κομμουνιστικό Κόμμα.
«Δύο διαγραφές στη ζωή μου. Το..1977 από ΚΚΕ. Το 2022 από ΝΔ. Το ΚΚΕ έψαξε το θέμα, έστειλε τον Αμπατιέλο στο Λονδίνο να συζητήσουμε, παρουσίασε σκεπτικό. Στη ΝΔ αποφάσισε ο Μητσοτάκης, δεν υπήρξε συζήτηση, ούτε σκεπτικό. Η φιλελεύθερη ΝΔ πιο αυταρχική από το ΚΚΕ της δεκαετίας του 70», έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος, με το ΚΚΕ να σπεύδει να τού απαντήσει.
Το τρολάρισμα του ΚΚΕ στον Κύρτσο
«Κατανοούμε την πικρία του κυρίου Κύρτσου για την διαγραφή του από την ΝΔ. Πάντως η διαγραφή του από το ΚΚΕ, στην οποία αναφέρεται, δικαιώθηκε από τη μετέπειτα πορεία του. Του ευχόμαστε καλό ταξίδι!», σημείωσε το ΚΚΕ.
- Πώς φτάσαμε στις συλλήψεις για τη Marfin 16 χρόνια μετά - Το ανώνυμο email και οι φωτογραφίες
- Τα δημοσκοπικά καμπανάκια για κυβέρνηση και αντιπολίτευση - Τι προβληματίζει τα κομματικά επιτελεία
- «Είμαι ο πιο άτυχος άνθρωπος»: Κέρδισε 14 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά υπάλληλος πέταξε το δελτίο της στα σκουπίδια
- Εσύ ήξερες ότι το χρυσόψαρο σού κόβει το WiFi; Τα πιο περίεργα πράγματα που εμποδίζουν τη σύνδεσή σου