Πολιτική|23.02.2022 10:22
Με τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ Γιάννη Μασούτη συναντήθηκε ο πρωθυπουργός
NewsroomΗ κατάσταση στην αγορά, η αύξηση του ενεργειακού κόστους και οι συνέπειές της βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το απόγευμα της Τρίτης, 22 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον νέο πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και πρόεδρο του ΕΒΕΘ, Γιάννη Μασούτη και τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Γιάννη Μπρατάκο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, επίσης, οι προοπτικές της οικονομίας και ο αναπτυξιακός ρόλος των Επιμελητηρίων. Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συγκράτηση των τιμών και για τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις των ανατιμήσεων στους καταναλωτές.
Διαβάστε ακόμη
- Πρωτοφανής αρχαίος μαζικός τάφος στην Αθήνα: 79 άνδρες βρέθηκαν αλυσοδεμένοι και στοιχισμένοι
- Στη Σίφνο το ελληνικό FBI για τη συντριβή του ελικοπτέρου - Είχε λάβει πιστοποιητικό συντήρησης 1,5 μήνα πριν την τραγωδία
- Πένθος στον Dior: Νεκροί η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων και ο σύντροφός της μετά από τροχαίο
- «Ως Τουρκοκύπριος ένιωσα μεγάλη ντροπή»: Πρώην ευρωβουλευτής απολογείται για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού