Πολιτική|07.02.2019 13:56

Το άβατο των Εξαρχείων: Facebook event από το ethnos.gr

Newsroom

Αποτελεί εστία συγκρούσεων και παραβατικότητας ή πεδίο ανάπτυξης και διακίνησης νέων ιδεών και πολιτισμού;  

Το ethnos.gr ανοίγει τον φάκελο «Εξάρχεια» και το μεσημέρι της Πέμπτης, από τις 13:00 έως τις 16:00,  διοργανώνει ένα Facebook event με τοποθετήσεις πολιτικών νεολαιών, κατοίκων της περιοχής, καλλιτεχνών. Ο διάλογος είναι ανοικτός για όλους όσοι θεωρούν ότι μπορούν και πρέπει να προσφέρουν εποικοδομητικά στη δημόσια συζήτηση.

Κάντε κλικ εδώ και δηλώστε συμμετοχή στο event, το οποίο είναι εικονικό και διεξάγεται στο Facebook.

Στο Facebook event θα συμμετάσχουν οι: Σωτήρης Αλεξίου (γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ), Κώστας Δέρβος (πρόεδρος ΟΝΝΕΔ), Γιώργος Τσούμας (μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ), ο Κώστας Ρήγας (μέλος Κ.Σ. ΚΝΕ) και η Μαρία Δαμανάκη (επικεφαλής νεολαίας Το Ποτάμι).

Με άρθρα-παρεμβάσεις τους στο ethnos.gr οι Μάνια Παπαδημητρίου (ηθοποιός) και Μάτα Καστρησίου (ηθοποιός και συγγραφέας) θα πάρουν μέρος στον διάλογο, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να σχολιάζουν και να καταθέτουν τις δικές τους απόψεις.

Ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», Βαγγέλης Δεληπέτρος και οι δημοσιογράφοι Αντώνης Γκιόκας και Νίκος Μάστορας θα τοποθετηθούν στη συζήτηση με άρθρα τους και θα δώσουν το δικό τους ξεχωριστό «παρών» στον ψηφιακό διάλογο.  

Τα απρεπή και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται σε πραγματικό χρόνο.

Εξάρχεια