Πολιτική|14.03.2022 21:06
Δένδιας: Τηλεφωνική συνομιλία με τον ειδικό απεσταλμένο και πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη
NewsroomΤηλεφωνική συνομιλία με τον ειδικό απεσταλμένο και πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη, Ρίτσαρντ Νόρλαντ, πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκαν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη Λιβύη, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter. Ο κ. Δένδιας υπογράμμισε τη σημασία της σταθερότητας στη χώρα, καθώς και την ανάγκη για διενέργεια εκλογών το συντομότερο δυνατό.
Το tweet Δένδια
«Σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ειδικό Απεσταλμένο & Πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη, R. Norland, συζητήσαμε για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη Λιβύη. Υπογράμμισα τη σημασία της σταθερότητας στη χώρα, καθώς και της διενέργειας εκλογών το συντομότερο δυνατό», έγραψε στο Twitter ο έλληνας ΥΠΕΞ.
Διαβάστε ακόμη
- Τα «δίκοπα» επιχειρήματα για το όχι της κυβέρνησης στην Εξεταστική για τις υποκλοπές, η ανησυχία για τον Σαμαρά και η δύσκολη επιστροφή της Τζάκρη
- Το υπουργείο Υγείας ψάχνει πληρώματα στα νησιά για τα ασθενοφόρα - Ο στρατός και η εργασία με «μπλοκάκι»
- «Φωτογραφικές» διατάξεις σε διαγωνισμούς και συγκέντρωση έργων καταγγέλλουν οι μικρομεσαίες τεχνικές εταιρείες
- Crash test η αυριανή συνεδρίαση των «γαλάζιων» βουλευτών - Προσπάθεια της κυβέρνησης να εκτονωθεί η ένταση πριν το συνέδριο