Πολιτική|14.03.2022 21:06
Δένδιας: Τηλεφωνική συνομιλία με τον ειδικό απεσταλμένο και πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη
NewsroomΤηλεφωνική συνομιλία με τον ειδικό απεσταλμένο και πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη, Ρίτσαρντ Νόρλαντ, πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκαν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη Λιβύη, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter. Ο κ. Δένδιας υπογράμμισε τη σημασία της σταθερότητας στη χώρα, καθώς και την ανάγκη για διενέργεια εκλογών το συντομότερο δυνατό.
Το tweet Δένδια
«Σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ειδικό Απεσταλμένο & Πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη, R. Norland, συζητήσαμε για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη Λιβύη. Υπογράμμισα τη σημασία της σταθερότητας στη χώρα, καθώς και της διενέργειας εκλογών το συντομότερο δυνατό», έγραψε στο Twitter ο έλληνας ΥΠΕΞ.
Διαβάστε ακόμη
- Ευρώπη και ΗΠΑ σε τροχιά σύγκρουσης: Πόσο πιθανή είναι η διάλυση του ΝΑΤΟ;
- Πολιτικό Big Bang στην αυγή του 2026: Η μεγάλη ρευστοποίηση και η ακτινογραφία της πολιτικής αναδιάταξης
- Θεσσαλονίκη: Γκράφιτι με τιμές ναρκωτικών σε προαύλιο σχολείου – Στα «κάγκελα» γονείς και εκπαιδευτικοί
- Θέσεις στάθμευσης στον Δήμο Αθηναίων: Από βοηθητικός χώρος σε «χρυσή» επένδυση