Πολιτική|29.03.2022 17:03

Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο ethnos.gr: Ιδρύει νέο φορέα - Πού θα κινείται πολιτικά και με ποιους θα συνεργαστεί

Αλέξανδρος Διαμάντης

Πολιτικό φορέα – κίνηση αναμένεται να ανακοινώσει στις 5 Απριλίου ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος πριν από λίγους μήνες διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία.

Πρώτος στόχος η είσοδος στη Βουλή

Θα πρόκειται για μια κίνηση που τοποθετείται πολιτικά δεξιά της Νέας Δημοκρατίας και «αριστερά των φασιστών και των Πουτινικών», όπως λέει ο ίδιος στο «ethnos.gr». O ίδιος συμπληρώνει θα περιλαμβάνει όλο το πατριωτικό μπλοκ, «από την Ελεύθερη Πατρίδα του Βασιλειάδη μέχρι τις "Ρίζες" του Καπερνάρου». Να σημειωθεί ότι το παρών μεταξύ άλλων θα δώσουν τόσο ο Φαήλος Κρανιδιώτης όσο και ο Θάνος Τζήμερος ενώ στην εκδήλωση που θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθήνων θα βρεθεί η Ελένη Θεοχάρους. «Θα υπάρχουν εκπρόσωποι του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και του Κυπριακού Ελληνισμού», υπογραμμίζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Στόχος, δε, του ίδιου και όσων θα συνεργαστεί είναι να κατέλθει ως ενιαίο κόμμα στις επόμενες εκλογές και να μπει στη Βουλή.

Στόχος να συσπειρωθεί ο χώρος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια ακόμα προσπάθεια να «συσπειρωθεί» ο χώρος που βρίσκεται στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος «πάσχει» από πολυδιάσπαση. Μάλιστα, όπως θεωρούν οι ιθύνοντες οι απώλειες που θα έχει η Νέα Δημοκρατία από δεξιούς ψηφοφόρους αποτελούν μια σημαντική δεξαμενή ψηφοφόρων προκειμένου το νέο κόμμα να επιτύχει την είσοδό του στη Βουλή. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Μπογδάνος και οι συνεργάτες του επισημαίνουν ότι η «Εθνική Συμφωνία» θα αποτελέσει την πατριωτική λύση, σε μια περίοδο δύσκολη και με τα δεδομένα μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία να αλλάζουν ραγδαία.

Νέα ΔημοκρατίαίδρυσηκόμμαΦαήλος ΚρανιδιώτηςΘάνος Τζήμεροςειδήσεις τώραδιαγραφήΚωνσταντίνος Μπογδάνος