Κορονοϊός: Για «υγειονομική τραγωδία» μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ - «Πρώτη σε νεκρούς ανά εκατομμύριο η Ελλάδα στην ΕΕ»
NewsroomΤους 27.454 έφτασαν, την Τετάρτη, 20 Μαρτίου, οι θάνατοι από κορονοϊό στην Ελλάδα, φέρνοντας τη χώρα μας στην κορυφή της λίστας θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού.
Ο τομεάρχης ψηφιακής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter η οποία παρουσιάζει, σε βίντεο, την εξέλιξη των θανάτων από τον κορονοϊό ανά εκατομμύριο, σε σύγκριση με άλλες χώρες. Ο Κάτσης σχολιάζει ότι η πανδημία εξελίχθηκε σε «υγειονομική τραγωδία» και καταλογίζει την ευθύνη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. «Αποτύχατε! Παραιτηθείτε! Είναι ζήτημα ζωής!», καταλήγει ο ίδιος στην ανάρτησή του.
Η ανάρτηση Κάτση
«Η εξέλιξη των θανάτων/εκ μέρα-μέρα απ'την έναρξη της #πανδημίας ως σήμερα.Η #Ελλάδα πρώτη στη μαύρη λίστα των άλλοτε "πανηγυρικών" συγκρίσεων. Υγειονομική τραγωδία με εγκληματική ευθύνη της #κυβερνηση_Μητσοτακη. Αποτύχατε!Παραιτηθείτε!Είναι ζήτημα ζωής», αναφέρει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ανάρτησή του.
- Δεύτερη εφιαλτική νύχτα στο Πόρτο Γερμενό: Ώρες αγωνίας με νέες εκκενώσεις - Μάχη από 500 πυροσβέστες
- Συναγερμός στα Άνω Λιόσια: Τον βρήκαν νεκρό με τραύμα στο κεφάλι μέσα σε αυτοκίνητο
- Τον γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών και την δολοφόνησε μαζί με τη 2χρονη κόρη της - Το χρονικό του τρόμου
- Επιστήμονες προειδοποιούν: Το Ελ Νίνιο φέρνει καρχαρίες και δηλητηριώδη φίδια σε νέες θάλασσες