Πολιτική
|
20.04.2022 20:28
Βαρουφάκης για αύξηση στον κατώτατο μισθό: Τα 50€ να τα δώσει ο Μητσοτάκης στην παρέα του
NewsroomΜε μία ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης την αύξηση του κατώτατου μισθού που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ανάρτησή του ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει λόγο για «νέα προσβολή στους χαμηλόμισθους» ενώ παραθέτει την θέση του κόμματός του για τους φορολογικούς συντελεστές των μικρομεσαίων και τη μείωση του ΦΠΑ.
«Τα €50 να τα δώσει ο ΠΘ στην παρέα του. Αντί για αυτή τη νέα προσβολή στους χαμηλόμισθους, το ΜέΡΑ25 απαντά: Αυτόματη (μηνιαία) Αναπροσαρμογή του Κατώτατου | Ανακούφιση μικρομεσαίων με 15% φορ. συντ. & 15% Ανώτατο ΦΠΑ | Κατάργηση Χρηματιστήριου Ενέργειας», γράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Δείτε την ανάρτηση
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων