Πολιτική|21.04.2022 11:25
Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Η δοκιμασία της Δημοκρατίας μπορεί να αλλάζει μορφές
Newsroom«Πενήντα πέντε χρόνια από το ξέσπασμα της δικτατορίας στην Ελλάδα, η 21η Απριλίου έρχεται να υπογραμμίσει πως η δοκιμασία της Δημοκρατίας μπορεί να αλλάζει μορφές», έγραψε σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Η δοκιμασία της Δημοκρατίας μπορεί να αλλάζει μορφές
Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Ο αυταρχικός δεσποτισμός επιτίθεται σήμερα στην ελεύθερη πολιορκημένη Ουκρανία. Ενώ σ' όλες τις χώρες ο λαϊκισμός διακινεί ξανά δήθεν εύκολες απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις. Προτείνοντας ανύπαρκτες λύσεις σε υπαρκτές προκλήσεις.
Η απάντησή μας, λοιπόν, δεν μπορεί να είναι άλλη από την ενότητα της κοινωνίας στη βάση της αλήθειας. Από τη διαρκή αναβάθμιση του κοινοβουλευτισμού. Και από την καθημερινή προσπάθεια να προοδεύει η Ελλάδα και να ευημερούν οι Έλληνες».
Διαβάστε ακόμη
- Ποιοι είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό: Τα καθαρά χρήματα - Αναλυτικοί πίνακες
- Μήνυμα δύναμης από τον δήμαρχο του Αη Στράτη: «Χειρουργήθηκα Τετάρτη, Δευτέρα ήμουν στο γραφείο»
- Το ίντερνετ λάτρεψε την οδύσσεια αυτών των αδέσποτων που επέστρεφαν σπίτι... Κρίμα που είναι fake
- Ο άνθρωπος που κλείστηκε σε ένα ξύλινο κουτί και ταχυδρόμησε τον εαυτό του