Πολιτική|05.05.2022 17:38
Επιστροφή στην κανονικότητα για τη Βουλή: Παρόντες και οι 300 στην αίθουσα – Υποχρεωτικές οι μάσκες
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΣε μερική άρση των μέτρων εναντίον του κορονοϊού προχωρά η Βουλή όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Κωνσταντίνος Τασούλας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
Συγκεκριμένα από εδώ και στο εξής η συνεδρίαση στην ολομέλεια αναμένεται να γίνονται με το σύνολο των βουλευτών. Την ίδια ώρα όμως δεν απελευθερώνονται οι επισκέψεις στη Βουλή.
«Εναρμονιζομαστε με υπόλοιπο Δημόσιο. Χωρίς αριθμητικό περιορισμό η Ολομέλεια. Ισχύει κανονικά η μάσκα. Τη Βουλή λασκάρουμε. Κρατάμε χαλινάρι στις επισκέψεις, δεν έχει λήξει ο συναγερμός», τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Τασούλας.
Διαβάστε ακόμη
- Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος: Πωλούσε «μαϊμού» φάρμακα σε ασθενείς σε Ελλάδα και Ευρώπη - Έκαναν τζίρο 240 εκατ.
- Tο γεωπολιτικό ρήγμα της Κεντροδεξιάς: Η πολυδιάστατη κληρονομιά του Καραμανλή και η εξίσωση του Πειραιά
- Παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ: Εκλογές το 2027 - Μήνυμα και για το Κυπριακό
- Το «Ferto» του Akyla και ο διορατικός Φωκάς Ευαγγελινός στη Eurovision της εικόνας