Πολιτική|27.05.2022 21:15

Basket League: Άνετη νίκη και πρόκριση του Ολυμπιακού με τρομερή άμυνα

Newsroom

Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός στο Game 2 με το Περιστέρι, πήρε μια άνετη νίκη παίζοντας πολύ καλή άμυνα (92-57) και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα βρει τον Προμηθέα. Ανησυχία για τον ΜακΚίσικ.

Ο Ολυμπιακός πήρε το... μάθημα από τα δύσκολα που του έβαλε το Περιστέρι στο Game 1 και παρουσιάστηκε διαφορετικός και πιο συγκεντρωμένος στο δεύτερο ματς. Οι Πειραιώτες έπαιξαν εξαιρετική άμυνα για κάτι παραπάνω από 30', «τιμώρησαν» τη ζώνη με προσαρμογές του Μίλαν Τόμιτς και μετέτρεψαν τον δεύτερο προημιτελικό σε... παράσταση για έναν ρόλο.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν με εμφατικό τρόπο το 2-0, προκρίθηκαν στην τετράδα της Stoiximan.gr Basket League και πλέον ετοιμάζονται για τη σειρά με τον Προμηθέα. Ωστόσο, αυτή η νίκη δεν άφησε μόνο χαμόγελα στον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχει ανησυχία για τον Σακίελ ΜακΚίσικ, που ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι στη 2η περίοδο και δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ο Σάσα Βεζένκοφ σημείωσε άλλο ένα double - double (15 πόντοι, 11 ριμπάουντ), ο Κώστας Σλούκας ήταν ορεξάτος (10π., 7ρ. σε 19'), ενώ διψήφιος ήταν και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (13π.). Πρώτος σκόρερ του Περιστερίου ήταν ο Τόμας Γκιέλο (13π.).

Περιστέρι ΚΑΕΟλυμπιακόςBasket League