Πολιτική|20.05.2022 19:25

Live streaming η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Newsroom

Δείτε ζωντανά την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη με την οποία ξεκινούν οι εργασίες του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής.

Ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής οι εργασίες του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Τα στελέχη της παράταξης δήλωσαν δυναμικά το «Παρών», ενώ ο ήχος του γνωστότερου έργου του μεγάλου μας συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, οι «Δρόμοι της φωτιάς» δόνησε την ατμοσφαίρα για να τιμηθεί η μνήμη του.

Η μνήμη της Φώφης Γεννηματά της αείμνηστης προέδρου του κόμματος που έφυγε πριν από τη ζωή τιμήθηκε καθώς η προσφορά της στην παράταξη δεν μπορεί να ξεχαστεί. Τιμής ένεκεν, μία θέση στην μπροστινή σειρά των συνέδρων, και δύο θέσεις δίπλα από τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, αφέθηκε κενή και τοποθετήθηκε ένα λουλούδι στη μνήμη της.

Σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ έχει βρεθεί στο συνέδριο. Με θερμό χειροκρότημα υποδέχθηκε ο κόσμος τον Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και τους Κώστα Σημίτη, Ευάγγελο Βενιζελο και Γιώργο Παπανδρέου. Στο συνέδριο βρίσκεται και ο Κώστας Λαλιώτης, ο Παρασκευας Αυγερινός, Πέτρος Ευθυμίου

Πριν από την ομιλία Ανδρουλάκη περιβλήθηκε βίντεο, με τις σημαντικές στιγμές από την ιστορία του κόμματος. Στο βίντεο υπήρχαν αναφορές στην Φώφη Γεννηματά, στον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και τα μεγάλα έργα του κόμματος όπως οι Ολυμπιακοί της Αθήνας και η Γέφυρα του Ρίου Αντιρρίου.

Live streaming η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Κίνημα Αλλαγήςειδήσεις τώραΚΙΝΑΛ