Πολιτική|22.05.2022 13:33
Στη Βοστόνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Θα απευθύνει ομιλία στους απόφοιτους του Boston College
NewsroomΕπίσκεψη στη Βοστόνη των ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει από σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Μητσοτάκης σήμερα το βράδυ (τοπική ώρα - 01.00 π.μ.), ο Πρωθυπουργός θα παρακαθίσει σε δείπνο προς τιμήν των Επίτιμων πτυχιούχων του Boston College και θα απευθύνει χαιρετισμό.
O κ. Μητσοτάκης, τη Δευτέρα, 23 Μαΐου, (στις 16.00 μ.μ. - τοπική ώρα), θα απευθύνει ομιλία στην 146η Τελετή Αποφοίτησης του Boston College.
Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για το Davos της Ελβετίας όπου την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Μαΐου θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.
Διαβάστε ακόμη
- Επιστήμονες προκάλεσαν «ελεγχόμενους» σεισμούς κάτω από τις Ελβετικές Άλπεις - Η σημασία τους
- Τα «ψιλά γράμματα» του χωροταξικού για τον τουρισμό: Τα ανοιχτά μέτωπα, οι εξαιρέσεις και οι απαγορεύσεις
- Ο πασίγνωστος δημοσκόπος πίσω από το σχέδιο της πρόωρης κάλπης και ο εμφύλιος στην Κεντροαριστερά
- Ποιος είναι ο Γκέρχαρντ Σρέντερ που «έδειξε» ο Πούτιν για μεσολαβητή σε ειρηνευτικές συνομιλίες