Πολιτική|27.05.2022 21:54

Κόντρα Τσίπρα - Οικονόμου για το ΑΠΘ.... «τη βιβλιοθήκη και τη βαριοπούλα»

Newsroom

Σφοδρή κόντρα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία για το ΑΠΘ με τον Αλέξη Τσίπρα να επισημαίνει ότι δεν υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα και τον Γιάννη Οικονόμου, να απαντά ζητώντας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τον καλεί να πάρει θέση κατηγορώντας τον ότι υπεκφέυγει. 

Στην «πρωτόγνωρη πραγματικότητα» που βιώνει η ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη συνομιλία που είχε με τη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου στο πλαίσιο του Συνεδρίου Future of Retail 2022 της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας κατέληξε επισημαίνοντας ότι «Το μεγάλο δίλημμα που έχει αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία δεν είναι «βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα», αλλά αν θα πληρώσει το ρεύμα ή το φροντιστήριο του παιδιού. Επειδή δεν μπορεί να βρει απάντηση ο κ. Μητσοτάκης, ψάχνει τεχνηέντως τρόπο να δημιουργήσει κοινωνική ένταση».

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου ο οποίος δήλωσε ότι «αντί να πετάει την μπάλα στην εξέδρα ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει: είναι με τη βιβλιοθήκη ή με τη βαριοπούλα; Ό,τι άλλο είναι υπεκφυγή και πολιτική κάλυψη της ανομίας».

ΑΠΘΑλέξης ΤσίπραςΣΥΡΙΖΑΝέα Δημοκρατίαειδήσεις τώραΓιάννης Οικονόμου