Πολιτική|05.06.2022 18:19

Ηλιόπουλος για ομιλία Ανδρουλάκη και υπόθεση Novartis: Το να «πουλάς τρέλα» δεν αποτελεί διέξοδο

Newsroom

Σφοδρή κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη για την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο. Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν σχολίασε ανοιχτά την εμπλοκή του ονόματος του Ανδρέα Λοβέρδου στην υπόθεση Novartis και της καταγγελίες της Ελένης Τουλουπάκη ότι το όνομά του έλειπε μυστηριωδώς από την μετάφραση εγγράφων του FBI, αλλά ανέφερε:

«Αν νομίζει η Δεξιά και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ανακόψουν τη νέα αυτή πορεία με αυτά τα φτηνά παιχνίδια είναι γελασμένοι. Ήρθαμε για να είμαστε πρωταγωνιστές. Και στις επόμενες εκλογές ό,τι και να σχεδιάζουν στο παρασκήνιο, θα είναι ηττημένοι κι εμείς θα είμαστε νικητές».

Το σχόλιο του Νάσου Ηλιόπουλου

Ζητάμε ταπεινά συγνώμη από το κύριο Ανδρουλάκη που στη προσπάθειά μας να ανακόψουμε τη νέα πορεία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ παραποιήσαμε δημόσια έγγραφα και εξαφανίσαμε το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου από τα επίσημα έγγραφα του FBI που αναφέρονται στις μίζες της Novartis.

Κάποια στιγμή όμως πρέπει να κατανοήσει ότι σε τόσο σοβαρά ζητήματα το να μη παίρνεις θέση και να πουλάς τρέλα, δεν αποτελεί πάντα ασφαλή διέξοδο.

ΣΥΡΙΖΑΑνδρέας ΛοβέρδοςNovartisΠΑΣΟΚειδήσεις τώρα