Τέλος στην κόντρα δίνουν Θεοδωρικάκος - Μπακογιάννης: Συναντήθηκαν και μίλησαν για την παραβατικότητα στην Αθήνα
NewsroomΤέλος στην κόντρα τους έδωσαν ο Τάκης Θεοδωρικάκος με τον Κώστα Μπακογιάννη τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη και ο δήμαρχος Αθηναίων συναντήθηκαν στο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. για να συζητήσουν την ασφάλεια στην Αθήνα.
Η συνάντηση διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και, οι δύο τους συζήτησαν τους τρόπους αντιμετώπισης των φαινομένων εγκληματικότητας και παραβατικότητας στο κέντρο της πόλης. Ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσίασε αναλυτικά στην ηγεσία του υπουργείου τον «μαύρο χάρτη» της παραβατικότητας στην Αθήνα.
Ο δήμαρχος της πόλης ζήτησε την αποφασιστική ενίσχυση των δυνάμεων της Αστυνομίας που επιχειρούν καθημερινά στο κέντρο και στις γειτονιές και επανέλαβε την ανάγκη να αλλάξει η φιλοσοφία της αστυνόμευσης.
Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου
«Ενώνουμε δυνάμεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας, με έμφαση στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, του εμπορίου ναρκωτικών και του παραεμπορίου» έγραψε στο Twitter ο Τάκης Θεοδωρικάκος μετά τη συνάντηση.
Οι μωβ μέδουσες έφτασαν σε παραλία στα Φαλάσαρνα: Τις μαζεύουν σε κουβάδες οι κάτοικοι
- «Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
- ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»