«Εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη» - Αποκάλυψη ή γκάφα από βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
NewsroomΑπολύτως βέβαιος για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες εμφανίστηκε ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας, μιλώντας στο κανάλι Kontra24, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ότι περιμένει η προσφυγή στις κάλπες να γίνει είτε την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου είτε την πρώτη του Οκτωβρίου.
«Θα πάμε σε εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη. Εκτιμώ ότι θα είναι μια καλή στιγμή για την παράταξή μας μετά από ένα καλοκαίρι που πιστεύουμε ότι θα είναι καλό με τον τουρισμό, θα βοηθήσει σημαντικά. Με τα σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης, όπως είπαμε βγήκαμε από την ενισχυμένη εποπτεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος με τις δηλώσεις τους να κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.
Ο κ. Γιόγιακας αιφνιδίασε όλους τους συνομιλητές του και μάλιστα επέμεινε στην πρόβλεψή του λέγοντας πως «ο πρόεδρος μας διαψεύδει σε καθημερινή βάση με τις τοποθετήσεις του. Εκείνος αποφασίζει πότε θα πάμε σε εκλογές, όμως εκτιμώ και αισθάνομαι ότι θα γίνει έτσι».
Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο πρωθυπουργός, ανέφερε μεν ότι «πάντα συντρέχουν λόγοι για πρόωρες εκλογές», αλλά εξέφρασε για ακόμα μία φορά την πεποίθησή του ότι οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν στο τέλος της τετραετίας.
Επίδομα ρεύματος: Τα SOS για το Power Pass - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
- Οι αγρότες ετοιμάζονται για Χριστούγεννα στα μπλόκα - Μήνυμα γενικευμένης κλιμάκωσης στέλνει η Νίκαια
- Κολομβία: Νεαρή τουρίστρια αφοπλίζει ένοπλο ληστή όσο ο φίλος της... κάνει το κορόιδο - Το βίντεο που έγινε viral
- Νίκος Πορτοκάλογλου στο Παλλάς: Ενα μουσικό ταξίδι ανάμεσα σε φίλους