Κώστας Καραμανλής: Αναστάτωση σε πτήση στη Μυτιλήνη - Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο που επέβαινε ο υπουργός
NewsroomΑναστάτωση προκλήθηκε στην πτήση από Αθήνα προς Μυτιλήνη το βράδυ της Πέμπτης, στην οποία επέβαινε και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής με στελέχη του υπουργείου και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, περίπου στις 10 το βράδυ και ενώ το αεροπλάνο ήταν στο μέσον περίπου της διαδρομής χτυπήθηκε από κεραυνό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, οι επιβάτες άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και είδαν μια έντονη λάμψη. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα ενός «τρέμουλου» το αεροπλάνο συνέχισε κανονικά την πτήση του και προσγειώθηκε στη Μυτιλήνη περίπου στις 10.20.
Το πρόγραμμα του Κώστα Καραμανλή στη Μυτιλήνη
Ο Κώστας Καραμανλής βρίσκεται στη Μυτιλήνη και στις 8.30 το πρωί πήρε μέρος σε σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη, των δημάρχων και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων του νησιού.
Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τους δημάρχους Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου και τα εργοτάξια στο νέο οδικό άξονα Καλλονή - Σίγρι. Ο υπουργός θα καταλήξει στο νέο λιμάνι του Σιγρίου.
Στις 19.30 το απόγευμα θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: «Τα έργα που αλλάζουν την Ελλάδα - Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών της Λέσβου».
Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Δολοφόνησε τη σύζυγο του με πολλαπλές μαχαιριές και διέφυγε με ΙΧ
ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης θα γίνει Τραμπ για να κερδίσει τις εκλογές» - Τροπολογία για τα χρέη της ΝΔ
- Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
- Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
- Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
- Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας