Πολιτική|30.06.2022 18:46

Τσίπρας για Ηλία Νικολακόπουλο: Σήμερα αισθανθήκαμε ξαφνικά όλοι πιο φτωχοί

Newsroom

Με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε το δικό του μήνυμα, για τον ξαφνικό θάνατο του Ηλία Νικολακόπουλου ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη βαθιά οδύνη του για την απώλεια του πολιτικού επιστήμονα και εκλογικού αναλυτή, με τον οποίο υπήρξαν και συνεργάτες. «Του χρωστάμε πάρα πολλά», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και κατέληξε ότι, «σήμερα αισθανθήκαμε ξαφνικά όλοι πιο φτωχοί».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τον Ηλία Νικολακόπουλο

«Με βαθιά οδύνη αποχαιρετώ τον Ηλία Νικολακόπουλο. Τον προοδευτικό διανοούμενο, τον φίλο, τον σύντροφο, τον συνεργάτη. Τον άνθρωπο που συνδύαζε με σπάνιο τρόπο την επιστημονική γνώση με την προοδευτική σκέψη και την προσωπική ακεραιότητα. Του χρωστάμε πάρα πολλά. Με τελευταίο την άψογη διοργάνωση της μεγάλης εκλογικής διαδικασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σήμερα αισθανθήκαμε ξαφνικά όλοι πιο φτωχοί. Τα συλλυπητήριά μου στους δικούς του».

Όλες οι ειδήσεις

Πέθανε ο Ηλίας Νικολακόπουλος

Μπάιντεν μετά τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Πρέπει να εκσυγχρονίσουμε τα F-16 της Τουρκίας – Τo αντίθετο δεν είναι προς το συμφέρον μας

ΕΟΦ: Ανακαλεί γνωστό φάρμακο

Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θα γίνουν στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν και η πασίγνωστη τραγουδίστρια που εισβάλει στον β' κύκλο

ειδήσεις τώραθάνατοςΑλέξης ΤσίπραςΣΥΡΙΖΑΗλίας Νικολακόπουλος